Construit in anul 2006, Hotelul Megalos a imbinat prin designul sau unic stilul business cu cel leisure. Dorind sa satisfaca gusturile fiecarui client, acesta va pune la dispozitie o gama variata de camere spatioase, echipate cu un mobilier elegant si distins, paturi confortabile si bai moderne, intr-un ambient placut si rafinat.
Copiii cu varsta sub 2 ani beneficiaza de gratuitate, iar pentru copiii ce depasesc aceasta varsta se va aplica o taxa ce se va comunica ulterior la receptie.
In pretul fiecarei camere este inclus micul dejun in regim de bufet suedez, servindu-se zilnic intre orele 7-10.
Parcarea se poate face in incinta hotelului in functie de spatiile disponibile.
Hotelul Megalos dispune de 27 camere twin, 14 camere double, 5 camere family (double bed + single bed), 1 junior suite si  1 deluxe junior suite.

Camera Family: are o suprafata de 18 Mp, dispune de un pat Queen size si de un pat Twin, un sifonier, doua noptiere, un birou,o oglinda, televizor LED cu satelit digital, baie moderna complet echipata, uscator de par si priza separat, mini seif, telefon international, internet prin cablu si wireless, incalzire centralizata, aer conditionat, minibar, accesul la camere se face pe baza cardurilor magnetice.